ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου - Πρωκτού, 16-18/6/2023, Πάτρα

header
 
   
 
 

Μετά την εξαιρετική τιμή της Γ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου – Πρωκτού (ΕΕΧΠΕΠ) να μας αναθέσει την διοργάνωση του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕΧΠΕΠ, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην όμορφη Πάτρα.

Οι στόχοι της ΕΕΧΠΕΠ και της Οργανωτικής Επιτροπής μέσω της θεματολογίας του συνεδρίου είναι η ενημέρωση, η επιμόρφωση για τις τελευταίες εξελίξεις με την μορφή στρογγυλών τραπεζών, ομιλιών, διαλέξεων, ανακοινώσεων , δορυφορικών συμποσίων , έτσι ώστε να καλυφθεί το ευρύ φάσμα της Χειρουργικής του παχέος εντέρου, του ορθού και του πρωκτού, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο. Με σαφήνεια δε, να αναδειχθούν οι στρατηγικές και ο σχεδιασμός χειρουργικών ή άλλων θεραπειών, σύμφωνα με τα τελευταία σύγχρονα δεδομένα.

Τέλος σημαντικό μέρος του συνεδρίου θα αποτελέσει η ανάλυση χειρουργικών τεχνικών, όπως αυτές εξελίχθηκαν και εφαρμόζονται σήμερα.

Επιτυγχάνοντας τους σκοπούς του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕΧΠΕΠ μετά την ανταλλαγή απόψεων , συζητήσεων των συμπερασμάτων και της ανάλυσης των διάφορων θεμάτων από τους πλέον ειδικούς χειρουργούς παχέος εντέρου της Χώρας και του Εξωτερικού, πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός γνώσεων των συνέδρων με αποτέλεσμα την παροχή ξεκάθαρων απόψεων, αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας της χειρουργικής προσέγγισης του αντικειμένου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα αμφιθέατρα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Η πόλη των Πατρών και όλοι εμείς που διοργανώνουμε το συνέδριο έχοντας σύμμαχο την εποχή που θα γίνει η διοργάνωση , με χαρά θα σας φιλοξενήσουμε στην Πόλη μας και στο Πανεπιστήμιο μας, επιφυλάσσοντας για Εσάς, εκτός της παροχής υψηλής επιστημονικής ποιότητας συνέδριο, κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών.

Ελπίζουμε η παραμονή σας να αποτυπωθεί ως ένα ευχάριστο και ωφέλιμο γεγονός.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Ιωάννης Χ. Μαρούλης
Καθηγητής Χειρουργικής
Ιατρικού Τμήματος
Πανεπιστημίου Πατρών

 
 
---

Το Συνέδριο διεξάγεται Υπό την Αιγίδα:

Πανεπιστημίου Πατρών


Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να δείτε το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τους ΟΜΙΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ - ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ του Συνεδρίου πατήστε στο παρακάτω εικονίδιο.
Χορηγούνται 16 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Έχει εξασφαλισθεί επαρκής αριθμός δωματίων στη πόλη της Πάτρας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνέδρων. Για διαθεσιμότητα δωματίων και αιτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Γραμματεία του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
  • Moxy Patra Marina (4*)
  • My Way Hotel (4*)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι Εγγραφές θα γίνονται:
- Ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.9coloproctology2023.gr και θα επιβεβαιώνονται με την ολοκλήρωση της πληρωμής και την αποστολή του σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης.
- Οn-site στη Γραμματεία του Συνεδρίου, η οποία θα λειτουργεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.
 
Δικαίωμα Συμμετοχής - Κατηγορία
Ειδικοί Ιατροί
Φυσική παρουσία 100€ - Διαδικτυακή παρακολούθηση 50€
Ειδικευόμενοι Ιατροί
Φυσική παρουσία 50€ - Διαδικτυακή παρακολούθηση 30€
Νοσηλευτές – Λοιποί Επαγγελματίες Υγείας
Φυσική παρουσία 30€ - Διαδικτυακή παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ
Προπτυχιακοί Φοιτητές
Φυσική παρουσία ΔΩΡΕΑΝ - Διαδικτυακή παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ
Oι ως άνω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%
read more
 
picture

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Congress World
Μιχαλακοπούλου 27, 11528 Αθήνα
Τηλ.: +30 (210) 7210001, 7210052, 7222518, 7210025
www.congressworld.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.9coloproctology2023.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αποστολή του newsletter είναι μια προσφορά της εταιρείας 


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00