11o Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, 23-26 Νοεμβρίου 2023, Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο Hyatt Regency

 
 
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων αποτελεί πλέον θεσμό καθώς πραγματοποιείται εδώ και 24 χρόνια, διατρέχοντας παράλληλα με μια περίοδο εντυπωσιακών εξελίξεων στο χώρο της αγγειακής Νευρολογίας. Ο φορέας διοργάνωσης, η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων (ΕΕΑΕΝ), από την ίδρυσή της (1995) και ως σήμερα περιλαμβάνει μέλη-συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια αλλά και γενικότερα τις παθήσεις των αγγείων του εγκεφάλου.

Η ΕΕΑΕΝ αποτελεί εθνικό μέλος της World Stroke Organization (WSO) από την ίδρυση της αρχικά ως International Stroke Society (ISS). Παράλληλα είναι εθνικό μέλος και συνεργάτης της European Stroke Organization (ESO). Έχει οργανώσει κοινές ομάδες εργασίας με την Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία, τον Κλάδο Νευροακτινολογίας της Ακτινολογικής Εταιρείας, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης. Σε συνεργασία με την Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία και την Hellenic Alliance / Action for Stroke sso, υποστηρίζει ένα εθνικό σχέδιο δράσης για τα ΑΕΕ στην Ελλάδα, το οποίο έχει υποβάλλει στις αρμόδιες αρχές.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο δίνει την ευκαιρία στον μεγάλο αριθμό των συναδέλφων που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται με τα ΑΕΕ και τις αγγειακές εγκεφαλικές παθήσεις να βρεθούν δια ζώσης για πρώτη φορά έπειτα από 3 έτη στον ίδιο χώρο. Εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετέχουν σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα που καταρτίζεται με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέρονται θέματα, τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στα διαφορετικά στάδια διαχείρισης του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου από την πρόληψη ως την αποκατάσταση όσο και στην παρουσίαση των εξελίξεων σε άλλες αγγειακές νόσους του εγκεφάλου, άλλες συναφείς νοσολογικές καταστάσεις ή νέα φάρμακα με «αγγειακό» ενδιαφέρον.

Εκτός από τις Διαλέξεις και τις Στρογγυλές Τράπεζες, θα υπάρχουν και προφορικές και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις, ώστε οι νεότεροι συνάδελφοι να παρουσιάσουν την επιστημονική τους δραστηριότητα και να προβάλουν το ερευνητικό τους έργο.
 
 
 
 
Για να  εγγραφείτε online
πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
 
online Εγγραφή
 
 
Για να υποβάλετε την περίληψη σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
 
Υποβολή Περιλήψεων
 
 
Για να δείτε την Α' Ανακοίνωση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
 
Α΄Ανακοίνωση
 
 
Σας καλούμε να δώσετε ένα δυναμικό παρόν στο Συνέδριο. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να προωθήσουμε τη διάδραση και το ζωντανό διάλογο ομιλητών-ακροατών αλλά και να προβληματισθούμε με ιδιαίτερα κλινικά περιστατικά και θεραπευτικά διλήμματα τα οποία απασχολούν όλους τους συναδέλφους που διαχειρίζονται ασθενείς με ΑΕΕ.

Με εκτίμηση για το ΔΣ της ΕΕΑΕΝ
 
 
Παναγιώτης Μήτσιας
Καθηγητής Νευρολογίας
Πανεπιστημίου Κρήτης
Πρόεδρος ΔΣ
Γεώργιος Τσιβγούλης
Καθηγητής Νευρολογίας ΕΚΠΑ
Γεν. Γραμματέας ΔΣ
 
 
Γραμματεία Συνεδρίου
Χρύσα Γρέψιου
Senior Project Manager

Τηλ: 2310 247743
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
GLOBAL EVENTS
 
Σταδίου 50 Α, Πυλαία,55534 Θεσσαλονίκη
Tel.:(+30) 2310 247743 | 2310 247745
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαλέστρα 2 & Λεωφ. A. Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, Αθήνα
Tel.:(+30) 210 3250260 | 211 1825814
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00